https:/www.high-endrolex.com/40
https:/www.high-endrolex.com/40
https:/www.high-endrolex.com/40
Karakuyruk Kapağını Buldu – BT Hayat
https:/www.high-endrolex.com/40

Karakuyruk Kapağını Buldu

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine imadeskins.com sitesini inceledim. iPhone’unuza ya da diğer cep telefonu, mp3 çalar, tablet, laptop gibi cihazlarınıza koruyucu sticker hazırlayabileceğiniz harika bir site. Tasarımı çok sade ve kullanışlı.  Ürün çeşitliliği oldukça fazla, oyun kumandalarınız için bile sticker oluşturabiliyorsunuz.

Karakuyruk için basit bir çizim yaparak siteyi denemek istedim. Kolay arabirimi ile çizimimi yükleyip siparişimi verdim. iPhone duvar kağıdı hemen (maille), ürünün kendisi ise iki gün sonra ürün elime ulaştı.

Ürünün kutusunu görünce içinden ne çıkarsa çıksın “olmuş!’ dedim :) Yerli ve yeni bir projenin sadece güzel bir web sitesi yapmakla kalmayıp ürünün kutusuna kadar özenmiş olmaları çok ilgimi çekti. Kutunun içerisinde bir jelatin içerisinde ürün, ürünün nasıl uygulanacağını gösteren mini kullanım kılavuzu ve ürün broşürü vardı. Hepsi de profesyonelce tasarlanmış dökümanlardı. Yerli girişimlerin böyle itinalı olmaları gerçekten takdire şayan.

Sticker oldukça kapsamlı düşünülmüş. Sadece arka yüze konmak üzere değil iPhone’nun kenarları ve ön yüzündeki ekran dışındaki yüzeylere de tasarladığınız sticker’ın tamamını yerleştirebiliyorsunuz. Benim tasarımımda sadece arka kapak için Karakuyruk karikatürü bulunduğundan ön yüzler ve yan kısımlar sadece beyaz olarak kaldı. Bu arada göndermeden önce öğrenmiştim; tasarımınız transparan yüzeye uygulanamıyor malesef. Malzeme beyaz renkli.

Bana gelen sticker’da iPhone4 ve iPhone4s için diyordu ama yan yüzeylerdeki ses butonu için yapılmış kesimler sadece iPhone4’e göre hazırlanmış görünüyor zira bildigim kadarıyla iPhone4 ile 4S’ın ses butonlarının yerleri biraz farklı olmalı. Ayrıca sim kart yuvası için kesim yapılmamış. Bunları bir kez de buradan iletmiş olayım.

Arka yüz ve yan yüzeylere kolayca yerleştirdiğim stickerlar telefonun görüntüsünü epeyce değiştirdi. Ön yüzeye yapıştırabilmek için mevcut jelatinimsi korumadan vazgeçmek zorunda kaldım (eskimiş olduğu için biraz da). Sticker’da transparanlık olmadığı için ön yüzü komple kaplamak yerine ekranın dışında kalan kısımlar ayrı ayrı kesilerek oluşturulmuş. Ekranın asıl önemli kısmını korumadığı için ön yüz sticker’ları aslında pek kullanışlı değil. Bu sorunun mutlaka çözülmesi gerekiyor. Ben denemiş olmak için risk alarak koruyucu jelatinden vazgeçtim ve stickerları denedim. Aralarda siyah kısımlar görünse de telefonun görüntüsünü oldukça değiştirdi. Hatta Beşiktaş taraftarı olsaydım kesin daha çok hoşuma giderdi zira ofisteki Beşiktaş’lıların beğenisini kazandı bu durum.

Genel olarak A’dan Z’ye harika bir deneyim oldu diyebilirim. Hem web sitesinden, hem hizmetten, hem üründen çok memnun kaldım. Küçük kusurlar ve eksiklikler mutlaka düzelecektir. Şiddetle tavsiye ediyorum: www.imadeskins.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

https:/www.high-endrolex.com/40
https:/www.high-endrolex.com/40