https:/www.high-endrolex.com/40
https:/www.high-endrolex.com/40
https:/www.high-endrolex.com/40
Korona sürecinde evde marangoz işlerine devam etmek için birebir: Vonroc Mengeneli Tezgah – BT Hayat
https:/www.high-endrolex.com/40

Korona sürecinde evde marangoz işlerine devam etmek için birebir: Vonroc Mengeneli Tezgah

Yazının başlığı işi özetlediğine göre dağılabiliriz. Şaka bir yana, zaten metni çok uzun tutmaya gerek yok, çünkü videosu var :)

Twitter’da @burakdonertas Vonroc markasının yeni geldiğini ve ürünlerin Euro fiyatına göre çok düşük olduğunu söyleyince ben de neler var diye bakındım ve sene başından beri almak istediğim çalışma tezgahını görünce hemen yapıştırdım. Hayalimde Balkon Marangozu‘nun Bosh marka tezgahı vardı ama 600-700 TL iken alamadım, şimdi 1000 küsur olmuş. Bana yar olmayacağını anladım. Ben de 328 TL’ye Vonroc Mengeneli Tezgah‘da karar kıldım. Tahminime göre bu biraz daha minik ama olsun. İşimizi fazlasıyla görür inşallah.

Videoyu çekerken ikizleri salonda anneannesi ve dedesiyle çizgifilm izleme moduna aldık ama işimiz uzun sürünce yokluğumuzu farkettiler. Düzgünce kapıdan çıkıp markete şuraya buraya gidiyoruz desek sorun çıkarmıyorlar ama böyle çaktırmadan ortadan kaybolunca Ömer efendi avazı çıktığı kadar böğürmeye ağlamaya başladı zavallım. Biz de kıyamadık, yanımıza çağırdık. Neyse ki fazla trollemediler. Normalde gelip kurcalarlardı.

Hazır fiyatlar makulken aklımda bir iki edevat daha var :) Zımpara ve şu yuvarlak kertikler açan bir alet var, adı şimdi aklıma gelmedi. Hanımın süpürge mevzuunu çözer çözmez onların icabına bakacağız inşallah.

2 thoughts on “Korona sürecinde evde marangoz işlerine devam etmek için birebir: Vonroc Mengeneli Tezgah

  1. Vallahi sana helal olsun.. 10 parmakta 10 marifet. Ömer orada ama Osman’ı (?) göremedim..

  2. Estağfirullah abi :) can sıkıntısı işte. bir kaç vidayı sıktık, onunda aletler yaptı :) ömer efendi kadraja girdi ama faruk efendi geri planda kaldı :) Allahtan çok trollemediler bizi :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

https:/www.high-endrolex.com/40
https:/www.high-endrolex.com/40