Karakuyruk

Sosyal medya uygulamaları büyük bir hızla ilerliyor. Kullanıcı sayıları arttığı gibi piyasa değerleri de artıyor. Instagram bir kaç gün önce daha yeni 500 milyon değerlendirmesi yapılmışken 1 milyar dolara Facebook tarafından satın alındı, hem de uzuuun zamandır beklenen Android uygulaması çıktıktan hemen sonra. Android bünyesinden gelen 5 milyon kullanıcıyı da sorunsuz bir şekilde sisteme dahil ettiklerinde zaten ne kadar iyi bir iş yapmış olduklarını bir kez daha ispatlamış oldular.

Facebook’a geçiş sonrasında bir kısım Instagram kullanıcısının tepki olsun diye hesaplarını kapattılarını duyduk ama bence gereksiz bir tepki olmuş. Eğer bozulmazlarsa Android kullanıcılarının da katılımıyla daha da büyüyeceklerdir. İnsanlar Facebook’u, Twitter’ı çok eğlenceli bulsa da fotoğraflar söz konusu olunca en büyük söz Instagrama düşecek bu gidişle.

Ben de uzun bir süredir Instagram kullanıcısıyım. En sevdiğim fotoğraflar birbirinden güzel kedi fotoğrafları :) Onları büyük bir kıskançlıkla izliyorum. Bir kaç sene önce bizim de bir kedimiz vardı ama şimdi başka bir arkadaşımızın kedisi :) Ben de izle izle nereye kadar dedim ve hayalimdeki kediyi Instagram’a davet ettim: Karakuyruk. Üstelik diğer kedilerin aksine Karakuyruk altyazıyla da olsa konuşabiliyor :) Onun konuştukça bende şizofrenik bir durum ortaya çıkıyor ama bu kadar yan etki olacak artık :)))

Karakuyruk’a webden bakmak isterseniz güzel bir web client’ı olan Webstagram ı tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir