https:/www.high-endrolex.com/40
https:/www.high-endrolex.com/40
https:/www.high-endrolex.com/40
Ve Sinema: The Adjustment Bureau – BT Hayat
https:/www.high-endrolex.com/40

Ve Sinema: The Adjustment Bureau

Bir Jason Bourne fanatiği olduğumdan beri Matt Damon’un filmlerini merakla bekliyorum. Jason Bourne serisinin başarılı yönetmeni Paul Greengrass’ın çektiği Green Zone’da yine Matt Damon ve action bir araya geldi ama film Irak’da geçtiğinden Bourne’daki gibi hevesimi alamadım. Bourne’da adam tüm Avrupa’nın altını üstüne getiriyordu.

Bugün ofisde pazartesi sendromumun en güzel şekilde geçmesi için adetim hilafına bilgisayara bir kulaklık takıp bir şeyler dinliyordum. iTunes dinlediğim dosyayı bitirdikten sonra sağolsun diskteki bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda olan diğer mp3’leri de çalmaya başladı. Tabi bunların arasında Moby-Extreme Ways de vardı (Bourne serisinin kapanış jeneriği). Bunu dinleyince sendrom mendrom kalmadı. Hemen masaüstlerimden birini Bourne afişi yaptım. Diğerine de yine canlı bir mac teması koydum.

Bunla da yetinmedim. Bourne bu aralar ne işler çeviriyor diye baktım. IMDB’de The Adjustment Bureau filmini gördüm. Trailer’ini izledim. Yine alengirli işlere bulaşmış olduğunu görünce sevindim. Bourne’un yenisi gelene kadar (ümitliyim, gelecek, gelmeli! parasıyla değil mi kardeşim) bu filmlerle idare edeceğiz artık.

İşte yazının başındaki mp3 (bir sitedeki videodan aşırma ile download ettiğim için adını bilmiyorum, midomi’ye soracak vaktim de olmadı).

İşte bu da şu andaki masaüstüm ve resimlerim:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

https:/www.high-endrolex.com/40
https:/www.high-endrolex.com/40