https:/www.high-endrolex.com/40
https:/www.high-endrolex.com/40
https:/www.high-endrolex.com/40
Telefon Takip Yazılımı Nasıl Seçilir? – BT Hayat
https:/www.high-endrolex.com/40

Telefon Takip Yazılımı Nasıl Seçilir?

Telefon takip yazılımları hayatımıza akıllı telefon teknolojilerinin yaygınlaşmasından sonra katılmıştır. Başka birinin telefonunu takip etmek için kullanılan bu yazılımlar pekçok kişinin hayatını kolaylaştırmakla kalmıyor, içleri rahat bir şekilde rahat nefes almalarını da sağlıyor.

Bir telefon takip programı kullanmak için çeşitli nedenleriniz olabilir. Örneğin bir ebeveyn, bir eş, bir işveren veya bir evlat olabilirsiniz. Hangi grupta olursanız olun biliyoruz ki amacınız takip etmek istediğiniz insanı korumak. Veya kendinizi, ailenizi veya o kadar emekler verip kurduğunuz aileniz sayılan şirketinizi korumak.

Telefon takip yazılım programlarını seçerken dikkat etmeniz gereken noktaları aşağıda ayrıntılı inceliyoruz. Siz de seçiminizden sonrasında pişman olmak istemiyorsanız, bu yazımızı dikkatli bir şekilde okumanızı tavsiye ediyoruz.

Telefonunuzun Marka ve Modeline Göre Takip Yazılım

İlk olarak size tavsiyemiz, sizin ve takip etmeyi dilediğiniz kişinin hangi tür bir akıllı telefon kullanıdığı bilgisine sahip olmanız. İphone mu kullanıyorsunuz veya bir Android akıllı telefon mu bu bilgiye sahip olun.

Sonraki adımda da telefon takip programı seçerken aramanızı bu şekilde yani telefon markanıza modelinize göre yapmanızda fayda var. Kimi casus yazılımlar iphone ile uyumlu çalışırken kimileri de Android cihazlar için geliştirilmiş olabiliyor.

Veya iphone bir telefon kullanıyorsanız, Jailbreak yapmanız gerekecek mi gerekmeyecek mi iyi araştırmanız gerekiyor. Kimi takip programları iphone ile Jailbreak yapılmaksızın uyumlu çalışabiliyor. Fakat kimi diğerleri ise ya hiç uyumlu olup takip işlemini yapamıyor ya da sizden öncesinde Jailbreak yapmanızı gerektiriyor.

Telefon takip programını kendi telefonunuz doğrultusunda seçerseniz, sonrasında rahat bir şekilde kurulumu yapar ve kullanabilirsiniz. Dilediğiniz takip hizmetine de sahip olursunuz.

Casusluk Özelliklerine Göre Takip Yazılım

Bir telefon takip programı almaya karar verirken, seçim yapacak olduğunuz uygulamanın hangi özelliklere sahip olduğunu iyice kontrol etmeniz gerekir. Bir uygulamayı sadece çok fazla sayıda özelliği var diye seçerseniz, belki sizin tam olarak aradığınız o takip özelliğine sahip olmayabilir.

Öncelikle, kendi aradığınız takip işlemlerini veya özellikleri bir liste halinde yazın. Sonraki adımda ise beğendiğiniz ve almayı düşündüğünüz takip programının özellikleri ile sizin ihtiyacınız olan özellikleri karşılaştırın. Bu şekilde en azından istediğiniz işlerinizi yapabilirsiniz ve pişman olmazsınız.

Siz yukarıda da bahsettiğimiz gibi satın alacağınız casus yazılım uygulamasına karar verirken, kendi ihtiyaçlarınızı ve tercih ettiğiniz özellikleri ön planda tutun ve seçiminizi o yönde yapın.

En Ucuz en Kötüsüdür en Pahalı en İyisidir Mantığı

Diğer bir yandan ise fiyatına göre de casus yazılımları değerlendirmemenizi tavsiye ediyoruz. En ucuz uygulama en kötüsüdür veya en pahalı olan en iyisidir diye bir mantık kurmak doğru değildir.

Aslında bu kural sadece casus yazılım için değil, satın alınacak herhangi bir ürün için de geçerlidir. Bir ürünün sadece fiyatına bakarak onun kalitesi veya size uygun olup olmadığına dair karar vermeniz mümkün değildir.

Fiyat karşılaştırmasını en son diğer tüm kriterleriniz karşılanıp hala aralarında seçim yapmanızın gerektiği durumlarda yapabilirsiniz. Ama dediğimiz gibi bu en son belirleyici olmalıdır. İlk değil.

Deneme Sürümü Sunup Sunmadığına Göre

Bir telefon takip yazılımı seçimini yaparken sizin karar vermenizi sağlayacak belki de en önemli özelliği ücretsiz bir deneme sürümü sunup sunmuyor olduğudur.

Elbette hepimiz özelliklerini, uyumlu olduğu telefonları, fiyatını vs değerlendirebiliriz. Fakat bize gerçek bir deneyim yaşatabilmesi için uygulamayı deneyebilmemiz gerekir. Ancak kendimiz uygulayıp, yazılımın nasıl çalıştığını, bizim hangi ihtiyaçlarımıza cevap verdiğini veya nelerinin eksik olduğunu görebilmemiz için bir kullanıcı olarak deneme talep etmemiz kadar doğal bir durum olamaz.

Siz de verdiğiniz kararın doğru olduğundan emin olmak istiyorsanız, size satın almadan önce ücretsiz bir deneme süresi sağlayan takip yazılımları tercih ediniz.

Sonuç

Elbette hepimiz böyle hassas bir durumda hata yapmak istemeyiz. Telefon takip ederken tam olarak yapmayı istediğimiz takip işlemlerini yapabilmek ve asla hata yapmamayı umarız. Bu nedenle siz siz olun telefon takip programınızı seçerken çok dikkatli olun ve dilerseniz de yukarıdaki tavsiyelerimize kulak verin. Sonuçta mükemmel bir deneyim yaşamak sizin elinizde. Stres yapmadan takip işlemine başlamadan önce kendinize biraz zaman tanıyın ve mükemmel bir seçim yapın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

https:/www.high-endrolex.com/40
https:/www.high-endrolex.com/40