https:/www.high-endrolex.com/40
https:/www.high-endrolex.com/40
https:/www.high-endrolex.com/40
Outliers Notebook deneyimi – BT Hayat
https:/www.high-endrolex.com/40

Outliers Notebook deneyimi

Bugün Garanti Bankası’nın Garantiye Sor ekibi sayesinde güzel bir sürpriz yaşadım. Sağolsunlar; sosyal medyadan banka ile ile ilgili yazdığım mesajlara binaen özel bir defterle teşekkür etmek istemişler. Hediyeye çok sevindim. Ben de bir kez de buradan kendilerine teşekkür ederim.

Önce defteri sıradan bir ajanda zannetmiştim. Sonra sayfalarını açıp kullanım talimatı defterin arkasındadır diye okuyunca ne oluyoruz dedim. Meğer bu defter Outliers Notebook markasıyla üretilen, özel mürekkepli bir kalemle gelen, yine özel bir cep telefonu uygulamasıyla birlikte kullanılabilen inovatif bir ürünmüş.

Kalemin ucundaki plastik silgi sayesinde yazıları silmek mümkün. Kalemin mürekkebi ısıya maruz kalınca uçan bir özelliğe sahip. Dolayısı ile silgiyi deftere sürtünce ısı oluşuyor ve mürekkep uçuyor yazı kayboluyor.

Hatta eğer defteri iyice doldurduysanız mikrodalgaya atıp -yanında da bir bardak su koyup- bir dakika bekletince bütün defterin mürekkebi siliniyor. Deftere sil baştan başlayabiliyorsunuz.

Defterin mobil uygulaması da sayfaları algılayıp düzgün bir şekilde taramayı ve her sayfanın altında yer alan karekod bilgisine göre (sayfa numarası yani) saklamayı sağlıyor. Böylece defteriniz evde kalsa bile eğer sayfayı taramışsanız uygulama üzerinden rahatlıkla o sayfaya erişebiliyorsunuz.

Böyle güzel bir ürün hazırladıkları için Outliers Notebook ekibini tebrik ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

https:/www.high-endrolex.com/40
https:/www.high-endrolex.com/40