Facebook link paylaşma ön belleği nasıl temizlenir

Facebook’ta bir link paylaştığınızda arkaplanda bu sayfanın bir özeti oluşturulup, başlığı, varsa fotoğrafı ve açıklamasıyla birlikte sizin ekleyeceğiniz mesajın altında görüntülenir. Bu aşamada paylaştığınız linki isterseniz silebilirsiniz bile. Facebook bir kere ön belleğe aldığı bu sayfayı, siz url linkini değiştirmediğiniz

Karakuyruk

Sosyal medya uygulamaları büyük bir hızla ilerliyor. Kullanıcı sayıları arttığı gibi piyasa değerleri de artıyor. Instagram bir kaç gün önce daha yeni 500 milyon değerlendirmesi yapılmışken 1 milyar dolara Facebook tarafından satın alındı, hem de uzuuun zamandır beklenen Android uygulaması