Facebook link paylaşma ön belleği nasıl temizlenir

Facebook’ta bir link paylaştığınızda arkaplanda bu sayfanın bir özeti oluşturulup, başlığı, varsa fotoğrafı ve açıklamasıyla birlikte sizin ekleyeceğiniz mesajın altında görüntülenir. Bu aşamada paylaştığınız linki isterseniz silebilirsiniz bile. Facebook bir kere ön belleğe aldığı bu sayfayı, siz url linkini değiştirmediğiniz