iOS 5, Kişisel Erişim Noktası nereye kayboldu?

Epey bir süredir iOS 5’in betasını kullanıyordum. En sevdiğim özelliği de Kişisel Erişim Noktası idi. O sayede dışardayken iPad’ime internet sağlayabiliyordum. Bir kaç gün önce iOS5’in tam sürümünü kurayım dedim. Kurulumdan sonra Kişisel Erişim Noktası’nın ayarlarda görünmediğini farkettim. Eşimin telefonunda böyle bir sorun yoktu. iOs4.3’den iOS5’e yükseltilmişti. Acaba ondan mıdır diye düşündüm. Bugün yarın bakarım diye erteledim.

Başka sorun yaşayanlar da oldu mu diye bakınırken tam olarak benim gibi betasını kullanıp sonra tam sürüme yükselten başka bir kullanıcıya rastladım. Sorunun çözümünü bu sayfadaki yorumlarda buldum. Detaylı olarak paylaşmak istedim.

Eğer iOS 5 yüklü iPhone’unuzda “Kişisel Erişim Noktası” görünmüyorsa Ayarlar/Genel/Sıfırla/Ağ Ayarları kısmına girip sıfırlayın. Bir süre sonra telefonunuz tekrar açıldığında Ayarlar/Genel/Ağ kısmına giriş yapın. Bu ekranda Uluslararası Dolaşım’ın hemen altında “Kişisel Erişim Noktası” beliriyor. Buraya girip aktif hale getirdiğinizde artık Ayarlar anasayfasında görünür hale geliyor.

6 thoughts on “iOS 5, Kişisel Erişim Noktası nereye kayboldu?

  1. selam iphone 4 geveyli ios 5.0 yükledm kişisel erişim noktası yok canımı sıktı hırs yaptım artık bütün forumlara baktım sıfırlama hat cıkarıp takma insanly falan bir sürü şey naptıysam olmadı yardımcı olabilirmisin???

  2. özür dilerim, malesef sitede yazdığımdan başka bir yol bilmiyorum. Eğer bakmadıysanız, google’da ingilizce arayarak bakın. Daha çok sonuç çıkıyor.

  3. çok teşekkur ederim uzun suredir kişisel erşm noktasnı bulamıyodum sayenzde tekrar esksne döndü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir